Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Я такий же – приходьте до мене", - Аваков накинувся на ДБР через обшуки у Чорновол

  • 10.04.2020, 19:12
  • 1 004

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заступився за нардепа VIII скликання Тетяну Чорновол, якій 10 квітня ДБР повідомило про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі "Партії регіонів" в 2014 році.

Про це свідчить Facebook-сторінка міністра 10 квітня, передає Українська правда.

«Адвокат Януковича, пан Бібіков (йдеться про заступника директора ДБР Олександра Бабікова — ред). Ви наплювали на конфлікт інтересів, як керівник ДБР і інспірували справу проти Тетяни Чорновіл — особистого ворога Януковича. Справи немає, є тільки ваша жага помсти.

Пан Бібіков, я був теж на Майдані 18 лютого 2014 року — я такий же як Таня — приходьте до мене, чекаю. Спробуйте.

А краще підіть до біса з держслужби, або до Януковича назад".

Читайте також: ДБР під час обшуків у Чорновол вилучило у неї зброю

Міністр пише, що йому соромно, що в Україні допустили справу проти Чорновол: «Таня була на Майдані, як сотні тисяч українців».

Він пише, що Чорновол «талановитий журналіст, емоційний політик» і навіть її друзі часто зляться на неї через жорстку риторики: «Так, Таня така — вона лазить через паркани і говорить те, що думає, не добираючи слів і за це, як доросла людина відповідає. І нормально, але карати Таню підлістю не можна».

Міністр вважає дії проти Чорновол «неадекватними і ганебними».

Аваков написав, що екс-нардеп проводила на передовій в найгарячіших точках весь час: «До Києва поверталася вибивати зброю для підрозділів, медикаменти і оснащення».

Він додав, що підписував наказ про відправку її чоловіка на фронт, а потім всі оплакували його загибель. За його словами, Чорновол відмовилася від квартири, як вдова загиблого — «навіщо нам зайве. Буду жити і далі в хаті з дітьми і батьками».

Схожі новини