Передплата 2024 «Добрий господар»

ДБР повідомило Чорновол про підозру у вбивстві

  • 10.04.2020, 13:08
  • 793

Державне бюро розслідувань після обшуку 10 квітня повідомило колишній народній депутатці Тетяні Чорновол про підозру в умисному вбивстві у результаті підпалу офісу "Партії регіонів" у 2014 році.

Про це повідомляє пресслужба ДБР, інформує Обозреватель.

«Слідчі ДБР повідомили про підозру народній депутатці України VIII скликання. Її підозрюють в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб способом, небезпечним для життя багатьох осіб», — сказано в повідомленні.

У бюро повідомили, що 18 лютого 2014 Чорновол керувала діями групи осіб і безпосередньо брала участь у підпалі будинку на вулиці Липській у центрі Києва, в якому розташовувався офіс однієї з політичних партій.

Читайте також: ДБР проводить обшуки у будинку Чорновол (фото)

«У результаті пожежі загинув працівник 1948 року народження, який перебував у приміщенні партійного офісу», — відзначили в повідомленні.

Також у ДБР розповіли, що провели обшуки в будинку ексдепутатки, під час якого вилучили речі, «які мають доказове значення для розслідування, предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, патрони».

Схожі новини