Передплата 2024 ВЗ

Українська співачка скасувала пишне весілля через смерть батька

  • 09.04.2020, 20:15
  • 1 340

Племінниця народної артистки України Софії Ротару та її коханий вирішили просто розписатися, а урочисту подію, призначену на 7 червня, - скасувати.

Українська співачка Sonya Kay планувала зіграти пишне весілля в одному з дорогих ресторанів Києва. Однак через смерть батька вона була змушена перенести урочистість.

Племінниця народної артистки України Софії Ротару та її коханий вирішили просто розписатися, а урочистість, призначену на 7 червня, — скасувати. Оскільки саме тато повинен був вести Соню до вівтаря.

«Весілля не буде, тому що без нього воно мені не потрібне. Ми просто розпишемося і все», — розповіла співачка в програмі «Зірковий шлях». Sonya Kay також поділилася подробицями нещодавньої трагедії. «

Мама зателефонувала мені і сказала, що тато помер. У мене просто був такий шок, що я не розуміла, що відбувається, — згадує артистка. — Тому що вони з мамою приїхали з Ізраїлю, де його лікували від онкології, і все вилікували, все було добре. Але нам сказали, що це був тромб, він обірвався, і батько помер за секунду".

Схожі новини