Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Поговоріть із солдатами": Філатов емоційно звернувся до "втомлених" від карантину

  • 09.04.2020, 16:57
  • 1 152

Мер Дніпра Борис Філатов емоційно звернувся до "втомлених" від карантину жителів міста. Тим, хто вважає тимчасові обмеження надмірними, він нагадав про реальні проблеми, з якими вже зіткнулися багато українців.

Звернення до співгромадян Філатов опублікував на своїй сторінці в Фейсбук, передає Обозреватель.

«Повірте, я знаю все. З цього кабінету я бачу проблеми кожного. І намагаюся допомогти всім, до кого можу дотягнуться. Ми вчимося жити у новій, страшній реальності, і цей карантин — спільний для нас усіх. Але кожен переживає його по-різному. Тому той, хто не знає, чим себе зайняти вдома, нехай порадиться з матір'ю чотирьох дітей, яка розривається між кухнею, дистанційною роботою і онлайн навчанням малечі. Той, кому набридли прогулянки по саду приватного будинку, хай уявить себе у тіснійй кімнатці гуртожитку, де за стіною пиячать сусіди» — запропонував мер Дніпра.

На думку Філатова, багато українців просто забули про те, що таке справжні труднощі і справжня небезпека.

«Той, хто не може вибрати собі фільм перед сном, нехай запитає у лікаря:» Що сниться лікарям «інфекціонки» після нічних чергувань?". Той, хто переживає, що набере під час карантину зайвих кілограмів, нехай згадає, що у місті є тисячі сімей, яким нічим нагодувати своїх дітей. Той, кому страшно померти від коронавірусу, нехай попросить поради у солдата, що кожен день ризикує отримати кулю від ворожого снайпера. У тих хлопців, яких рятують у нашій лікарні Мечникова. Той, хто скаржиться, що змушений тепер відмовитися від особистого водія, нехай знає, що після зупинки громадського транспорту цілі селища і мікрорайони фактично виявилися відрізаними від міста. А є ті люди, хто витрачає сьогодні удвічі більше часу, щоб дістатися на роботу. На хлібозавод або в лікарню", — підкреслив Філатов.

Схожі новини