Передплата 2024 ВЗ

На дорогах Львівщини - коронавірусні блокпости

Від четверга, 9 квітня, на виїздах із Львівської області почали облаштовувати контрольно-пропускні пункти для контролю усіх проїжджаючих у зв’язку із пандемією COVID-19.

Встановлення КПП на Львівщині погодила обласна комісія ТЕБ і НС. Нагадаємо, облаштування таких КПП відбувається згідно із новою постановою Кабміну від 2 квітня, яка регламентує жорсткіші правила карантину через пандемію коронавірусної інфекції.

Як повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень, у складі таких пунктів — представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії, медики. У водіїв перевірятимуть документи, а медики безконтактно вимірюватимуть температуру.

КПП встановлюються на усіх виїздах із Львівської області з суміжними областями: Волинською, Рівненською, Тернопільською, Івано-Франківською та Закарпатською. Пункти будуть абсолютно на всіх дорогах, передбачено як стаціонарні так і мобільні пункти. За повідомленням заступника керівника Нацполіції Львівщини Дмитра Міхальця, орієнтовно таких КПП буде від 14 до 20. Коли верстався номер, ще не усі пункти на виїздах зі Львівщини запрацювали.

Схожі новини