Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові друга жертва коронавірусу

  • 08.04.2020, 21:55
  • 783

Бригада медиків, які контактували з ним, погодилися на двотижневу добровільну обсервацію

Як розповіли кореспонденту «ВЗ» медики клінічної лікарню Львівської залізниці, цей чоловік був постійним хронічним пацієнтом, тобто і раніше не раз потрапляв у лікарню, бо мав тяжкі кровотечі.

Минулої п’ятниці, 3 квітня, після обіду його госпіталізували у важкому стані з гострою шлунково-кишковою кровотечею. Ніхто з лікарів не подумав, що у хворого може бути ще й коронавірус. Провели швидкий експрес-тест 6 квітня — він був негативним.

За добу до смерті у чоловіка з’явився тяжкий кашель, — тому медики вирішили зробити розгорнутий ПЛР-тест. І він підтвердив наявність коронавірусної інфекції. Хоча коли ж він поступав у лікарню, рентген показав чисті легені. Врятувати чоловіка не вдалося.

Вся бригада медиків, які контактували з ним, погодилися на добровільну обсервацію у лікарні Львівської залізниці, звідки не виїжджатимуть упродовж двох тижнів.

Зауважимо, що у Львівській клінічній інфекційній лікарні перебувають на лікуванні анестезіолог Львівської лікарні швидкої медичної допомоги, та двоє медиків з інших лікарень міста.

Схожі новини