Передплата 2024 ВЗ

Британка народила 22-гу дитину

45-річна Сью і її 49-річний чоловік Ноель дуже щасливі, адже тепер у них дівчаток і хлопчиків порівну

Підступний коронавірус новому життю не завада. 45-річна британка Сью Редфорд народила свою… 22-гу дитину. Первісток з’явився у родині, коли Сью було лише 14 років. Загалом, пані Редфорд перебувала у стані вагітності понад 800 тижнів свого життя.

ОСТАННІ ПОЛОГИ тривали аж 10 годин, а найшвидше зі всіх своїх дітей Сью народила доньку Бон­ні — лише за 12 хвилин. Супермама на­звала появу на світ своєї 22-ї дитини «найдивнішим з усіх народжень», адже пологи відбулися під час пандемії ко­ронавірусу. «Я була налякана більше, ніж будь-коли раніше, — розповіла Сью Редфорд. — Я хвилювалася, що Ноелю не дозволять залишитися зі мною у лі­карні… На жаль, поки що не можемо зареєструвати дівчинку, оскільки три­ває карантин». До того ж із ім’ям своєї 11-ї дівчинки батьки найбільшої роди­ни Великої Британії ще не визначили­ся.

Сью вже заприсяглася, що це буде її остання дитина. Утім, коли жінка на­родила свою 20-ту дитину, казала те саме… Первістку Кристоферу зараз уже 30 років, у нього двоє дітей. Старшій доньці Софі 26 років, вона мама трьох дітей. Багатодітне подружжя живе у ко­лишньому будинку для людей похилого віку, у місті Моркам. У будинку 10 спа­лень. Ноель Редфорд має невелику пе­карню, у якій йому допомагають пекти хліб старші діти.

Схожі новини