Передплата 2024 «Добрий господар»

«Мансіті» оштрафує Вокера – за виклик повій

Перед тим, як замовити двох «ескортниць», футболіст закликав британців... не порушувати карантину

Як інформує британська газета Mirror, англійський футбольний клуб «Манчестер Сіті» оштрафує свого захис­ника Кайла Вокера на 283 тисячі євро. Під час корона­вірусного карантину гравець викликав до будинку, який орендував, двох повій.

Щомісяця Вокер одер­жує у «Мансіті» майже 500 тисяч євро зарплат­ні, тож навіть після величезно­го штрафу гроші в англійського оборонця залишаться… Мину­лого тижня Вокер і його прия­тель орендували за 8 тисяч фун­тів будинок і запросили туди двох працівниць ескорт-серві­су. Повії приїхали до хтивих чо­ловіків увечері, близько 23-ї го­дини, а поїхали о другій годині ночі. За сексуальні послуги Во­кер і його товариш заплатили ді­вчатам 2200 фунтів.

Перед тим, як скористатися послугами «ескортниць», Кайл Вокер у соціальних мережах за­кликав британців не порушува­ти умов карантину, запровадже­ного у Сполученому Королівстві через пандемію коронавірусу. А після того брутально цей каран­тин порушив… «Розумію, що як професійний футболіст я від­повідаю за те, що є зразком для наслідування, — визнав свою провину захисник „Манчестер Сіті“. — Хочу вибачитися перед родиною, друзями, клубом, убо­лівальниками й громадськістю».

Нагадаємо, разом із Воке­ром у захисній лінії «містян» діє український футболіст Олек­сандр Зінченко. Його подруга Влада Седан (Сашко вже зро­бив цій журналістці пропозицію) повернулася з Англії до Києва якраз перед запровадженням на Туманному Альбіоні жор­сткого карантину. «Річ у тім, що 26 березня у мене закінчила­ся британська віза, — розповіла Влада телеканалу „Футбол 1“. — Мені порадили повернутися в Україну, щоб її не прострочи­ти… Сашко розповів, що вулиці Манчестера патрулює поліція у цивільному. Штрафують людей за прогулянки… Як Саша живе без мене в Англії? Думаю, йому там не нудно. Він дуже азартна людина. Зараз будує кар’єру кі­берспортсмена — грає у FIFA… Чому на Туманному Альбіоні так пізно відреагували на загро­зу пандемії? Це британський менталітет. Мене вражало, що за температури плюс 5 граду­сів людина могла вийти на ву­лицю у легкій сорочці. Не скажу, що британці недбалі, однак тро­хи легковажні, при цьому досить загартовані».

На фото dailymail.co.uk: Кайл Вокер і його товариш заплатили «екскортницям» за секс-послуги понад 2000 фунтів.

Схожі новини