Передплата 2024 «Добре здоров’я»

За попередню добу російські найманці десять разів порушили режим тиші на Донбасі

  • 08.04.2020, 08:15
  • 387

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 10 разів обстріляли позиції українських військових

Про це повідомляє НВ.

Пресцентр ООС: в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід двічі поблизу Кам’янки бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Мар'їнки і Авдіївки — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, в районі Опитного — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, 7 квітня терористи обстріляли цивільний автомобіль біля Красногорівки. За допомогою безпілотного літального апарата окупанти скинули гранату ВОГ-17 поруч з авто одного з українських телеканалів. Ніхто з журналістів та військовослужбовців не постраждав.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Новотошківського та Новозванівки терористи обстрілювали українських військових зі 120 мм мінометів, неподалік Попасної та Новоолександрівки — з мінометів калібру 82 мм.

За минулу добу втрат серед українських військових не було.

За даними розвідки Об'єднаних сил, 7 квітня українські підрозділи поранили одного російського найманця та пошкодили ворожий протитанковий ракетний комплекс.

З початку поточної доби бойовики з мінометів калібру 82 мм обстріляли українські позиції поблизу Павлополя та відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів неподалік Мар'їнки. У відповідь українські військові застосовували штатне озброєння та погасили ворожу вогневу активність.

Схожі новини