Передплата 2024 «Добрий господар»

"Не раджу, погана прикмета". Портнов взявся погрожувати Генеральній прокурорші

Ексзаступник глави Адміністрації Януковича не вдоволений тим, що Ірина Венедіктова почала захищати колег від його інформаційних нападок

Свою думку Андрій Портнов висловив у Telegram-каналі.

«Ірино Венедіктова, я бачу Ваші нинішні гарячкові пошуки „по мені“ у Генеральній прокуратурі. Не раджу, погана прикмета. Щоб не довелося потихеньку перетворювати Вас на всіх попередніх Генеральних прокурорів. Ми до Вас вже п'ятьох точно таких же бачили».

Ірина Венедіктова у своєму інтерв'ю для «Української правди» згадала епізод з брутальними погрозами Портнова на адресу Олександра Божка, зауваживши, що її попередники не змогли захистити його від інформаційних атак ексзаступника голови Адміністрації Януковича.

Портнов, своєю чергою, знову вдався до погроз, відповідаючи на слова Венедіктової.

«Я чекаю від вас найближчим часом відсторонення цього прокурора і вручення йому проекту підозри, який завалявся в ДБР. І з приводу моїх погроз. Я гадаю, — пише Портнов, — що у будь-якому випадку зажену цього тупого прокурора за дурдом, при Вас це буде, чи при наступному Генеральному прокуророві. У мене ж є свій стиль і почерк, базований на дуже дорсткому і безвідмовному принципі невідворотності покарання».

Схожі новини