Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові закриють два ринки через порушення карантинного режиму

  • 06.04.2020, 16:15
  • 1 519

Ринок біля Універмагу на вул. Володимира Великого та ринок Тополя на вул. Мазепи закрили через великі скупчення покупців

Про це сьогодні під час брифінгу у Львівській міськраді повідомила директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, інформують Варіанти.

Сьогодні, 6 квітня, міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення припинити роботу двох ринків у Львові через порушення правил карантину.

«Від початку запровадження карантину всі продуктові ринки працювали з вимогами дотримання певної кількості відвідувачів та відповідних засобів захисту і чистоти. Ми попередили керівників ринків: якщо будуть складені протоколи про порушення, ми будемо закривати продуктовий ринок. Сьогодні комісія ТЕБ та НС вперше ухвалила рішення, що від завтра не працюватиме ринок біля Універмагу на Володимира Великого та ринок „Тополя“ на Мазепи, 11» — пояснила Ірина Кулинич.

Читайте також: За вихідні на Львівщині оштрафували 128 осіб за порушення карантинних обмежень

Вона зазначила, що на керівників цих двох ринків склали протоколи про порушення правил карантину та неодноразово фіксували великі скупчення людей. Якщо на інших ринках виявлять порушення, їх також закриватимуть.

Схожі новини