Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині двоє 19-річних поліцейських розбилися на смерть на мотоциклі

  • 06.04.2020, 12:57
  • 951

Молоді поліцейські загинули на місці ДТП

Увечері у неділю, 5 квітня, поблизу села Бишків Жовківського району на Львівщині у ДТП загинули двоє 19-річних поліцейських — молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру, капрал поліції Ігор Цюпка та поліцейський батальйону особливого призначення поліції Львівщини, рядовий Юрій Савка.

Як повідомили ZAXID.NET в поліції Львівщини, обоє поліцейських розбилися на мотоциклі. ДТП сталася у неділю близько 22:00 поблизу села Бишків. Попередньо відомо, що Ігор Цюпка, який був за кермом мотоцикла Suzuki, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги в кювет та врізався в дерево. Унаслідок ДТП від травм загинув Ігор Цюпка та його товариш Юрій Савка, який був пасажиром мотоцикла.

Обом поліцейським було по 19 років. Вони мешканці Жовківського району, були друзями з дитинства. У момент ДТП вони не були при виконанні службових обов’язків.

Як повідомив начальник поліції Львівщини Василь Віконський, хлопці були друзями з дитинства, разом вчились, зовсім недавно разом прийшли на службу в поліцію і разом загинули. У керівництві поліції обіцяють зробити усе можливе, щоб підтримати сім’ї загиблих.

Схожі новини