Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До України йде потепління до +20°

  • 05.04.2020, 20:38
  • 419

В Україні з 6 до 9 квітня буде суха, сонячна та тепла погода, але вночі вдарять морози. А вже 10 квітня піде дощ та навіть вдень похолодає.

Про це повідомила відома українська синоптикиня Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook. За її словами, Україна й надалі залишатиметься під впливом антициклону, який займає значну частину європейського континенту.

«В Україні найближчий дощ ймовірний не раніше п`ятниці, 10 квітня. Завтра (6 квітня. — Ред.) і найближчими днями очікується суха, сонячна погода. Температура повітря починає „розкручуватися“. Найближчої ночі ще буде свіжувато, близько нуля і навіть до маленьких „мінусів“, але вдень повітря прогріється до +11…+16 градусів», — написала Діденко.

«7 квітня, на Благовіщення, квітневе тепло попре потужно і стовпчики термометрів підніматимуться до +14…+20 градусів. Як я вже згадувала, шанс на дощ з'явиться 10-го квітня, у п'ятницю ще й трохи похолодає», — додала вона.

Синоптикиня відзначила, що, зважаючи на пожежі в Чорнобильській зоні, напрямок вітру важливий. 6 квітня він буде дути з північного заходу.

Схожі новини