Передплата 2024 «Добра кухня»

Гончарук розповів журналістам, як президент повідомляв йому про відставку

  • 04.04.2020, 14:55
  • 1 236

Колишній прем'єр Олексій Гончарук розповів, як президент Володимир Зеленський повідомив йому про заплановану відставку уряду

Про це повідомляє Gazeta.ua.

«У нас була одна розмова з президентом, вона відбулася в п'ятницю напередодні того тижня, коли ця відставка відбулася, — каже Гончарук. — Під час тієї розмови фактично було ухвалене рішення. Президент мені повідомив, що, мабуть, він схиляється до того, що уряд має піти у відставку. Ми про це тоді коротко поговорили. Для мене точно було зрозумілим — це рішення є остаточним, і я з ним погодився з поваги до президента».

Політик пояснив, що під час його зустрічі з головою ОПУ Андрієм Єрмаком за кілька днів до винесення в Раду питання щодо відставки уряду Гончарука в одному з ресторанів Києва не було чогось надзвичайного.

Читайте також: Гончаруку загрожує кримінальна відповідальність: як експрем'єр нашкодив мільйонам українців

«Це була наша не перша зустріч з Єрмаком, зокрема і в цьому ресторані. Була звичайна робоча зустріч, під час якої ми обмінювалися думками з проводу того, що відбувається».

Крім цього, Гончарук не заперечував, що його відставка стала наслідком зміни керівництва в Центренерго.

«Я не звужував би це до рішення щодо однієї компанії, таких компаній було багато. Кожне з цих рішень било по багатьох групах впливу», — додав колишній прем'єр.

Схожі новини