Передплата 2024 «Добрий господар»

У працівника "Укроборонпрому" діагностували коронавірус

  • 04.04.2020, 09:55
  • 684

Захворілий перебував удома, коли відчув погіршення стану, викликав швидку та був госпіталізований в інфекційне відділення однієї зі столичних лікарень

Про це повідомляє НВ із посиланням на сайт «Укроборонпрому».

Коронавірус діагностували у літнього токаря. Востаннє він був на роботі 20 березня, з того часу перебував вдома у зв’язку із тим, що підприємство на час національного карантину перейшло у частковий режим роботи.

«Випадок зареєстровано не на виробництві, співробітник перебував вдома, у відпустці. Наразі він проходить лікування в одній зі столичних лікарень, на жаль, у стабільно важкому стані», — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що захворілий працював окремо від колективу і майже ні з ким не контактував, оскільки з початком національного карантину на підприємстві щоденно виходили на роботу не більше 40 працівників. Уповноважені органи встановили коло робітників підприємства, які могли контактувати з хворим, рідних та близьких — усі вони перебувають вдома на обсервації.

Читайте також: «Фінансування „Укроборонпрому“ призупинено»: як теперішня влада тишком підточує обороноздатність України

На самому підприємстві проведено протиепідеміологічні заходи, приміщення, де два тижні тому працював хворий, дезінфікували та законсервовували на 14 днів.

Наразі це єдиний випадок захворювання працівника державного оборонного підприємства зі складу «Укроборонпром».

За даними МОЗ, станом на 4 квітня в Україні зареєстровано 1072 випадки COVID-19, з них 27 — летальні. 22 пацієнти вже одужали. За останню добу виявили 175 нових випадків коронавірусу та зареєстрували п’ять летальних випадків.

Схожі новини