Передплата 2024 «Добра кухня»

Епідемія зводить з розуму: медбрат скоїв жорстоке вбивство через коронавірус

  • 03.04.2020, 09:35
  • 962

У Італії медбрат задушив свою дівчину-лікаря через те, що вона нібито "заразила його коронавірусом"

Обидва медики працювали у лікарні міста Мессіна на Сицилії і допомагали боротися з недугою, повідомляє Gazeta.ua із посиланням на Daily Mail.

28-річний Антоніо Де Пейс зателефонував до поліції у вівторок, 31 березня, повідомивши, що він убив свою партнерку, 27-річну Лорену Куаранту. Сам чоловік намагався скоїти суїцид — офіцери знайшли його на підлозі квартири з перерізаними зап'ястями. Де Пейса вдалося врятувати у лікарні колегам Лорени.

За даними поліції, чоловік сказав, що вбив дівчину, бо вона «заразила його коронавірусом». Проте місцева влада скептично ставиться до цього твердження — як зазначає видання Zoom24. Попередні тести стверджують, що ні він, ні його партнерка не були інфіковані.

Читайте також: Коронавірусе, забирайся! Італія співає пісні з вікон і балконів

Смерть жінки сколихнула Мережу. Незадовго до вбивства Лорена опублікувала у Facebook публікацію, у якій прокоментувала загибель 41 лікаря, які боролися з коронавірусом.

«Зараз більше, ніж коли-небудь, ми повинні демонструвати відповідальність і життєлюбство. Ми повинні проявляти повагу до себе, своєї родини та країни. Ми повинні думати про тих, хто присвячує життя кожного дня догляду за хворими. Залишаймося вдома. Так ми зможемо уникнути того, що наступними захворіємо ми або ті, кого ми любимо», — написала вона.
Де Пейс своєю чергою лише два тижні тому вітав свою дівчину з вдалим складанням іспитів.

«Щоб досягти мрій, ти повинен важко і віддано працювати, і ти є підтвердженням цьому. Я бажаю тобі йти до своїх мрій і мати життя, яке ти собі уявляла. Вітаю тебе, надзвичайний лікарю», — йдеться у повідомленні.

Сальваторе Куццокреа, декан Університету Мессіна, де навчалася дівчина, сказав, що Лорені посмертно буде присвоєно звання лікаря.

Схожі новини