Передплата 2024 ВЗ

Російські військові масово збираються на репетиції параду перемоги, попри епідемію коронавірусу

  • 02.04.2020, 15:30
  • 708

Росія на усіх парах готується до "параду пабєдобєсія" у Москві, а підготовці до свята на заваді не зміг стати навіть коронавірус. Так, в Алабіно, що під Москвою на репетицію просто під час пандемії зібрали близько 15 тисяч військових.

Попри небезпеку заразити таку величезну кількість людей, у нікого з військових навіть не було маски. Відео з величезним скупченням військових вже потрапило у мережу, інформує 24 канал.

Кажуть, для того, щоб перемогти росіян, з ними не треба воювати — достатньо лише дочекатися, коли вони переб'ють одне одного. Раніше це стосувалося здебільшого військових, які на службі любили хильнути «настойки боярышника», та пандемія коронавірусу відкрила нові горизонти.

Читайте також: «Нафтова війна Росії та Саудівської Аравії закінчена», — Трамп

Автор відео не стримується у своїх коментарях, вигукуючи фрази на кшталт «война-ху*ня». За його словами, загалом участь у репетиції беруть близько 15 тисяч військових, але у жодного з них немає медичної мас

Усі події відбуваються на полігоні Алабіно, що під Москвою. Цікаво, що попри 15 тисячний натовп, через епідемію коронавірусу у Росії діє заборона на зібрання більш як 50 осіб.

Схожі новини