Передплата 2024 ВЗ

Звернення Супрун до Маска. В мережі Ілону радять спілкуватися тільки із Зеленським

Як прихильники влади вбивають перспективу допомоги Україні

Історія зі зверненням ексочільника МОЗ Уляни Супрун у коментарях до твіта Ілона Маска мала своє продовження. Користувавч під ніком Vadim Aristov порадив власнику Tesla безпосередньо спілкуватися із Володимиром Зеленським, коли йдеться про допомогу Україні апаратами ШВЛ. Мовляв, Супрун розвалила українську медицину…

Про це написава у Facebook Тетяна Швидченко.

«Пам'ятаєте депутата від «Слуги народу», який радив пенсіонерці продати собаку, щоб вона комуналку оплатила? Всі зрозуміли, що він мудак. Але сьогодні стало ясно, що він просто нещасний профан у світі мудаків, якщо порівнювати зі справжніми аксакалами цієї справи.

Не маю бажання гуглити, хто такий Вадим Арістов, його сторінка в фб більш ніж інформативна. Коли людина всюди пише, що вона стратег, це красномовніше за будь-які довідки. Так от, цей «стратег» зробив вчинок, який важко з чим-небудь порівняти.

Ілон Маск написав у себе в твіттері, що в них є ліцензовані апарати штучної вентиляції легень, які він може віддати з безкоштовною доставкою. Уляна Супрун написала коментар з проханням про допомогу, що Україні потрібні ці апарати, адже ми маємо лише 3500 одиниць на 37 млн населення. І знаєте що? Цей Вадим Арістов залишив свій комент (не забувши уточнити, що він стратег) — щоб Ілон Маск спілкувався напряму із Зеленським, адже Супрун віповідальна за те, що в Україні така ситуація в медицині.

Тобто на хвилиночку, це мудило своїм коментарем взагалі поставило під великий сумнів можливость отримати ті ШВЛ. Адже хто на місці Маска не задумався б над адекватністю ситуації, і захотів би ув’язуватися в якусь явно мутну історію?

Люди записуються волонтерами в лікарні, жертвують гроші, щоб назбирати на допомогу хоча б кільком людям, а хтось бере і парою кліків в інтернеті топить надію на порятунок сотні життів. Просто нема слів".

Схожі новини