Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Відсторонили? Єрмак був відсутній на нараді в Офісі президента

  • 02.04.2020, 10:35
  • 1 358

Банкова розглядає кілька варіантів реакції на скандал з відео, оприлюдненими депутатом Гео Леросом

У середу 1 квітня Андрій Єрмак уперше з часів свого призначення був відсутній на щоденній нараді у президента. Зазначимо, що в умовах надзвичайної ситуації в країні такі наради проводяться щоденно.

Як повідомляють «Главкому» власні джерела, наразі на Банковій розглядається варіант відсторонення Єрмака. І причиною тому став скандал із «плівками Лероса».

Читайте також: Брат Єрмака продавав посаду за 5 млн: Лерос показав нові документи

Співрозмовник агенства каже, що є висока вірогідність, що найближчим часом главу Офісу таки буде офіційно відлучлено від процесів. Втім, поки не відомо, чи щось робитиметься на період розслідування. Адже чи не краще ухвалювати кардинальне рішення відразу, аби знешкодити серію ударів, анонсованих Леросом?

До речі, Зеленський може пам’ятати приклад часів його попередника Петра Порошенка — колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського (Свинарчука), якого теж після корупційних звинувачень було відсторонено від посади. Тодішній претендент на президентське крісло дорікав Свинарчуком тодішньому діючому президенту. Тепер подібного персонажа Зеленський може отримати у власному оточенні.

Зазначимо, що охочих збити керівника Офісу Зеленського багато. Серед головних недоброзичливців називають попередника на цій посаді — Андрія Богдана.

Схожі новини