Передплата 2024 ВЗ

Для закоханих карантин не перепона

Чоловік з кминною настоянкою приїжджає до коханої на електровелосипеді

Через те, що під час пандемії коронавірусу закрили кордони, 89-річний Карстен Тюхсен Хансен з німецької Північної Фризії та його 85-річна кохана Інга Расмуссен з Данії не можуть відвідувати одне одного. Тому вони зустрічаються на закритому прикордонному переході Авентофт і спілкуються через шлагбаум.

Карстен приїжджає на електровелосипеді, приво­зить із собою гарячу воду і місцеву кминну настоянку, щоб не замерзнути. Інга бере гарячу каву в термосі та домашню їжу, щоб Карстен «нормально поїв». На жаль, обійняти одне одно­го вони зараз не можуть — пови­нні тримати визначену законом двометрову дистанцію, адже закохана пара — у групі ризику.

«Це сумно, але ми не може­мо цього змінити», — каже 85-річ­на датчанка. З Хансеном вона уже два роки і зазвичай залишалася у нього переночувати. Жінка споді­вається, що звичний плин життя, можливо, відновиться після Пасхи.

Закохані чекають, коли всі обмеження закінчаться, аби ра­зом поїхати у подорож. Вони люблять річкові круїзи. Пара вже досліджувала Дунай, Рейн і Мозель. Однак наразі Карстен та Інга планують дотримувати­ся правил і залишатися на ви­значеній відстані

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень