Передплата 2024 ВЗ

З 2 квітня Івано-Франківськ повністю ізолюють

  • 31.03.2020, 17:55
  • 780

В'їзд у місто буде обмежено з 00:00 2 квітня через поширення коронавірусу

Через коронавірус в Івано-Франківську з 2 квітня обмежують в'їзд до міста. Про це на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки заявив мер міста Руслан Марцінків, інформує ГЛАВКОМ.

За його словами, на в'їздах до Івано-Франківська встановлять контрольно-пропускні пункти, на яких буде проводитися обов'язковий температурний скринінг. В'їзд до міста обмежується з 00:00 2 квітня. Марцінків попросив задіяти Національну гвардію для цього.

Крім того, поліція з 1 квітня приступить до обмеження користування дитячими, ігровими та спортивними майданчиками на час карантину. Також запроваджується заборона на відвідування парків, заборонено розпивання алкогольних напоїв та розведення багать на вулиці.

Читайте також: Львів можуть ізолювати заради безпеки містян

Раніше повідомлялося, що в Івано-Франківську померла породілля з підозрою на коронавірус. Водночас життю дитини, переведеної у реанімаційне відділення, нічого не загрожує, стан задовільний.

Кабінет Міністрів продовжив карантин і ввів надзвичайну ситуацію у всіх регіонах до 24 квітня.

За даними Міністерства охорони здоров'я станом на 10 ранку 31 березня в України зафіксовано 549 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Із них 13 летальних, вісім пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 69 нових випадків.

Схожі новини