Передплата 2024 ВЗ

У САП розпочали кримінальну справу через корупційний скандал із братом Андрія Єрмака

  • 30.03.2020, 15:40
  • 801

Спеціалізована антикорупційна прокуратура зареєструвала кримінальне провадження в зв'язку з можливими корупційними діями брата глави ОП Зеленського Андрія Єрмака - Дениса Єрмака

Про це повідомляють на сторінці Facebook САП, передають Букви.

«У САП розпочато кримінальне провадження за фактом можливого вчинення корупційних злочинів під час призначення осіб до органів державної влади», — відзначили в САП.

Повідомляється, що в САП надійшло звернення народного депутата України Гео Лероса про скоєння корупційних злочинів під час призначенні конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства.

Кримінальне провадження зареєстровано за фактом можливого зловживання впливом при призначенні осіб на посади в органи державної влади.

Читайте також: Журналісти встановили основних учасників скандальних відео, опублікованих Леросом

У САП підкреслили, що в своєму зверненні народний депутат просить також перевірити причетність керівництва Офісу Президента України до скоєння вказаного злочину.

Відомості про можливе скоєння кримінального злочину внесені в ЕРДР, з ознаками, передбаченими ч.2 ст.369−2 К К України.

Розслідування ведуть детективи НАБУ.

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Лео Герус опублікував відеозаписи на яких, людина, схожа на брата глави Офісу Президента Зеленського Андрія Єрмака — Дениса Єрмак обговорювала схеми призначення «потрібних» людей на державні посади за гроші.

Схожі новини