Передплата 2024 «Добрий господар»

Щоб байдики не били? Інфікованим "слугам" пропонують відвідати засідання Ради у захисних костюмах

  • 30.03.2020, 12:15
  • 556

Депутатам від «Слуги народу», які зараз хворіють чи перебувають на самоізоляції, запропонують взяти участь у позачерговому засіданні Верховної Ради 30 березня у захисних костюмах

Про це заявив глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передає ГЛАВКОМ із посиланням на «РБК».

За його словами, на позачерговому засіданні не візьмуть участь близько 30 депутатів від фракції. Перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко також підтвердив, що на позачергове не прийде до 30 депутатів від «Слуги народу».

«У нас теж є люди, які захворіли не коронавірусом, а просто хворіють. Є люди, які офіційно на карантині, є люди на самоізоляції. Станом на зараз, у нас є десь 215−220 людей (всього у фракції 248 депутатів — ред.)», — сказав Арахамія.

Він пояснив, якщо не вистачатиме голосів, у фракції «Слуга народу» запропонують одягти окремих депутатів у захисні костюми для того, щоб вони могли прийти та взяти участь у голосуванні.

Читайте також: Рада на позачерговому засіданні може призначити трьох міністрів: названо імена

Нагадаємо, позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у понеділок, 30 березня. На ньому депутати розглянуть пакет законопроєктів для подолання кризи, спричиненої епідемією коронавірусу. Депутатам пропонується додатково себе убезпечити рукавичками, масками та окулярами.

Також у «Слузі народу» хочуть провести позачергове засідання Верховної Ради у сесійній залі. До слова, стали відомі імена міністрів, яких Верховна Рада може затвердити на позачерговому засіданні.

Схожі новини