Передплата 2024 ВЗ

У центрі Львова з'явилася велетенська маска. А, може, не маска... (фото дня)

На вулиці Підвальній, у скверику навпроти будівлі ЛОДА вуличний перфомансист встановив велетенську маску.

Митець під ніком dart_painter, відомий з публікацій в Instagram, вирішив заохотити львів'ян дбати про власну безпеку в умовах епідемії.

Переглянути цей допис в Instagram

Знаю, знаю, знаю. Всіх уже дістав цей вірус і все, що з ним пов‘язано. Багатьом ця робота не сподобається, хтось навіть може сказати, що такою інсталяцією я нагнітаю негативну атмосферу, але робилася вона з іншою метою. Всі знають, що зараз ми переживаємо непрості часи. На даному етапі - куди б ти не пішов, ти скрізь будеш бачити маски, які за невеликий проміжок часу стали частиною нашого життя і даний період у всіх викликатиме одні і ті ж асоціації: асоціації з масками і антисептиками. Одним із завдань мистецтва є передача атмосфери, духу, часу, в яких ми з вами проживаємо, що я і намагався продемонструвати даною роботою. Також, цією інсталяцією, я звертаюся до всіх людей, які халатно ставляться до карантину. Мийте руки і носіть маски. Попіклуйтеся про себе і своїх близьких. #стритарт #streetart #граффити #graffiti #инсталяция #львів #dart_painter #львов #маска #уличноеискусство #залишайсявдома

Допис, поширений Street Artist (@dart_painter)

Однак не всі правильно зрозуміли задум майстра. У коментарях в мережі Facebook можна знайти порівняння інсталяції з памперсами чи іншими предметами інтимного гардеробу.

Схожі новини