Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Друга італійська медсестра не витримала напруження і наклала на себе руки

  • 27.03.2020, 17:15
  • 922

Дві італійські медсестри з Монци (Ломбардія) та Єзоло (Венеція), які працювали з пацієнтами з коронавірусом, покінчили життя самогубством

Про смерть 34-річної Даніели Трецці повідомила Національна федерація медсестер Італії, інформує Еспресо. Жінка працювала у відділенні інтенсивної терапії, де лікувалися хворі на коронавірус, і також заразилася.

Читайте також: Боялася заразити інших: медсестра, інфікована коронавірусом, наклала на себе руки

Про суїцид іншої жінки повідомила газета La Repubblica. У 49-річної медсестри з Єзоло, яка працювала з пацієнтами з COVID-19, з’явився жар, після чого її протестували на коронавірус. Після дводенної самоізоляції вона наклала на себе руки, не дочекавшись результату.

Нагадаємо, Італія — одна з найбільш постраждалих від пандемії коронавірусу країн, на яку припадає третина всіх померлих від COVID-19. Загалом — 8,215 летальних випадків.

Всього в Італії зафіксували 80,589 підтверджених випадків зараження коронавірусом, повністю вилікувалися 10,361 особа. Станом на ранок п’ятниці, 27 березня, від ускладнень, викликаних коронавірусом COVID-19, у світі загинули 24 057 людей.

Схожі новини