Передплата 2024 «Добра кухня»

"Маски мають одиниці": на кордоні з Польщею юрбляться сотні охочих повернутися в Україну

  • 27.03.2020, 13:15
  • 1 294

Громадян України на кордоні кличуть під накриття, оформлюють, після чого залишають чекати автобусів

Відео з чергою на пункті пропуску «Краковець — Корчова» опублікував у спільноті «Варта1» Ігор Мельник, повідомляє УНІАН.

Громадяни України чекають, коли їх впустять додому. За словами очевидців, величезні черги на цьому пропускному пункті збираються щодня.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола у своємо Telegram, у неймовірній черзі на кордоні маски мають одиниці.

Читайте також: «Немає часу чекати». Зеленський заявив, що державний кордон заблокують до кінця п'ятниці

«Сьогодні останній день коли Україна запускає до себе своїх громадян. З опівночі пускати нікого не будуть, усі ці люди хочуть потрапити додому вчасно. Але про будь-які заходи безпеки мова не йде, як ви можете бачите з цього відео. Маски мають одиниці, а про дотримання дистанції — самі бачите», — йдеться у підписі під відео журналіста Глаголи.

Як повідомлялося, Польща з метою запобігання розповсюдженню нового коронавірусу 15 березня закрила ряд пунктів пропуску на кордоні з Україною, пасажирське залізничне сполучення між Україною та Польщею повністю призупинено.

Нагадаємо, вчора, президент України Володимир Зеленський заявив про закриття державного кордону до кінця п'ятниці, 27 березня. Глава держави нагадав, що два тижні тому він закликав громадян терміново повернутися до України.

Як повідомляв ВЗ, в Україні станом на ранок 27 березня зафіксовано 218 випадків інфікування коронавірусом, з них 5 летальних, 4 людини одужали.

Схожі новини