Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Роналду «карантинить» на Мадейрі (фото)

Умови цілком комфортні: кілька років тому Криштіану придбав у Фуншалі, столиці свого рідного острова, семиповерхову «хатинку»

Зірковий футболіст туринського «Ювентуса» й збірної Португалії Криштіану Роналду відбуває коронавірусний карантин на рідному острові Мадейра. Умови цілком комфортні: кілька років тому Роналду придбав у Фуншалі (столиці острова) семиповерхову «хатинку». Криштіану, його дружина Жоржина Родригес та діти займають два верхні поверхи, а на нижніх мешкають родичі футболіста — мати, брат і дві сестри зі своїми сім’ями.

На карантині Роналду не сумує: плаває у басейні, засмагає на балконі й вчить своїх чотирьох дітей, як правильно мити руки, аби вберегтися від коронавірусу.
На карантині Роналду не сумує: плаває у басейні, засмагає на балконі й вчить своїх чотирьох дітей, як правильно мити руки, аби вберегтися від коронавірусу.

На Мадейру Роналду виру­шив іще на початку березня, аби провідати матір, Долореш Авейру, яка перенесла інсульт, і вод­ночас привітати сестру з днем на­родження. До Італії Роналду вже не повернувся — там оголосили тоталь­ний карантин. У кількох футболістів «Ювентуса», за який виступає Кри­штіану, діагностували коронавірус. Здав тести й Роналду, вони виявили­ся негативними.

Загалом, Мадейра — одне з тих місць, де зараз можна почуватися у безпеці. На острові коронавіру­су не зафіксували (у всій Португалії кількадесят інфікованих, більшість з них живуть на півночі країни). Що­правда, після прибуття на Мадейру п’ятикратного володаря «Золотого м’яча» на острові сталися два зем­летруси…

На карантині Роналду не сумує: плаває у басейні, засмагає на бал­коні й вчить своїх чотирьох дітей, як правильно мити руки, аби вберег­тися від коронавірусу. До речі, на боротьбу з пандемією, інформують британські ЗМІ, Криштіану офірував понад мільйон фунтів: форвард наді­слав ці кошти на рахунки двох ліка­рень у Лісабоні і однієї в Порту.

Фото dailymail.co.uk

Схожі новини