Передплата 2024 «Добра кухня»

Голова Львівської ОДА Козицький підсилиться новими заступниками

Дотепер юристи Андрій Годик та Юрій Бучко працювали у приватних компаніях, які належать теперішньому керівнику Львівщини

У Львівській ОДА очікуються кадрові ротації серед керівної верхівки. На погодженні Кабміну перебувають документи про призначення нових заступників голови Львівської ОДА Максима Козицького — 31-річного Андрія Годика та 34-річного Юрія Бучка (на фото). Про це повідомили «ВЗ» джерела у Львівській ОДА.

Зокрема, Андрій Годик претендує на пост першого заступника голови Львівської ОДА. Наразі «правою рукою» пана Козицького є Василь Лозинський. Останній йде на підвищення: на посаду першого заступника міністра розвитку громад та територій України.

Андрій Годик працював юристом у компанії «Еко-Оптіма», яка належить теперішньому керівнику Львівщини Максиму Козицькому. Пан Андрій задекларував торік понад 232 тисячі гривень зарплати у «Еко-Оптіма». За сумісництвом працював директором у ТзОВ «Західнадрасервіс», юристом у ПП «Нордік» та ТзОВ «Радехівська сонячна станція»… Його дружина — бізнесменка, задекларувала 113 тисяч гривень доходу. Майбутній «зам» Козицького зберігає кошти у готівці: 150 тисяч гривень, 2 тисячі 100 доларів, 5 тисяч 200 євро. Їздить на авто марки Opel Insignia 2011 року випуску та новенькому KIA SPORTAGE (2019 рік).

Інший потенційний зам голови Львівської ОДА Юрій Бучко працював у ТОВ «Нордік-Буд» та ПП «Нордік», ТОВ «Енергоінвест», Буровій компанії «Горизонти», що належать Максиму Козицькому. У 2015 році балотувався до Львівської обласної ради від партії «Самопоміч». Вибори програв. За 2019 рік вказав майже мільйон гривень зарплати. Задекларував квартиру у Львові площею 94,3 кв. м., нежилове приміщенням у Львові площею 2,8 кв. м, користується житловим будинком на 78,8 квадратів у Баранівці Самбірського району. Має чималу готівку: 42 тис. доларів, 352 тис. грн. та 12 тис євро.

Схожі новини