Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Коронавірус на Львівщині: за ніч сім нових пацієнтів з підозрою на COVID-2019

  • 25.03.2020, 10:13
  • 519

На Львівщині за ніч на середу з'явилося сім нових пацієнтів з підозрою на коронавірус, загалом в області з підозрою на коронавірус є 96 людей.

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Львівської ОДА.

«У період з 21:30 години 24 березня по 7:50 годину 25 березня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 7 осіб», — вказала лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Пацієнти з міста Львова, Золочева, Хмельницької області, додали в ОДА.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні — 44 особи. На самоізоляції в області перебувають 46 осіб. За увесь час виписано — 37 пацієнтів.

Читайте також: Хорошковський потрапив у лікарню з підозрою на коронавірус — ЗМІ

«Стан усіх хворих — середньої важкості або близький до задовільного. У 1 пацієнтки наближений до тяжкого», — повідомили в ОДА.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 127 людей.

За результатами тестів у 6 осіб — грип. Ще 2 результати тестів — від'ємні на коронавірус. За увесь час в сумі у 29 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

«Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 96 осіб. У двох пацієнтів — позитивний результат тесту на коронавірус. Одна особа перебуває на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії», — вказали в ОДА.

Схожі новини