Передплата 2024 «Добрий господар»

На Київщині у вагітної жінки виявили коронавірус: ізолювали цілий ЖК

  • 25.03.2020, 09:34
  • 631

Міський голова Ірпіня пообіцяв, що людям доставлятимуть продукти та воду

Як пише телеграм-канал «Україна-Online», у Київській області через коронавірус ізолювали цілий ЖК, повідомляє 5 канал.

«Очевидці повідомляють, що в Ірпені інфікована вагітна жінка. Поліція перекрила виїзди з ЖК, нікого не випускають. Роблять дезінфекцію під'їздів і вентиляції» — йдеться у повідомленні.

Міський голова Ірпіня пообіцяв, що людям доставлятимуть продукти та воду.

Перший заступник в. о міського голови Ірпеня Олександр Маркушин проінформував про офіційно підтверджений випадок захворювання на коронавірус у молодої громадянки міста у Facebook.

Попередній ПЛР-аналіз показав позитивний результат. Машина з гучномовцями «Муніципальної варти» Ірпеня звертається до мешканців будинку з проханням самоізолюватися і зберігати спокій. Саме з цього будинку забрали хвору на Covid-19.

За його словами, ймовірною хворою є вагітна жінка. Їй наприкінці минулого тижня зробили експрес-тест, який виявився негативним. Потім лікарі провели лабораторні дослідження.

Результати отримали 24 березня. Вони позитивні.

«Втім, остаточний діагноз встановлять лікарі відповідної клініки, куди ми направили жінку, в якої підозрюється коронавірусна хвороба. Зараз відправляємо на повторний ПЛР-аналіз. Проведемо невідкладну ізоляцію і тестування всього медперсоналу та інших пацієнтів, які могли контактувати з жінкою», — написав Маркушин.

Результати повторних аналізів будуть відомі за кілька днів.

Схожі новини