Передплата 2024 «Добрий господар»

Хорошковський потрапив у лікарню з підозрою на коронавірус – ЗМІ

Колишній голова СБУ та міністр фінансів Валерій Хорошковський потрапив до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на зараження коронавірусом

Про це повідомляють «Схеми» із посиланням на два високопосадових джерела, одне з них — в уряді, інше — з близького оточення Хорошковського

Сам Хорошковський у коментарі журналістам «Схем» не підтвердив, але і не спростував інформацію про те, що він перебуває у лікарні з підозрою на зараження коронавірусом. «Кому це цікаво, в принципі? Окрім моїх друзів та рідних», — відповів він.

Джерело в уряді розповіло подробиці: «Так, двостороннє запалення легенів. Скоріше за все, коронавірус, але поки не підтверджений». В Олександрівській лікарні відмовилися коментувати інформацію про пацієнта.

За даними «Схем», приватний літак Валерія Хорошковського Falcon 7X з бортовим номером MY-JET прибув з Ніцци (Франція) до Києва в п’ятницю, 20 березня.

На запитання журналіста, чи після повернення з Ніцци Хорошковський контактував з кимось з посадових осіб чи депутатів, він відповів коротко: «Ні».

Схожі новини