Передплата 2024 ВЗ

У Заліщиках перевірили родину хворого на коронавірус священника

  • 22.03.2020, 12:15
  • 1 434

Родину отця, який захворів на COVID-19, уже обстежили: коронавіруcу немає

«У районі засідає штаб, по обіді мають приїхати обласні фахівці, може, стане щось зрозумілішим, — розповів мешканець Заліщиків Василь. — Обіцяли перевіряти тих, хто працює. Дадуть знати, для яких підприємств буде зелене світло. Принаймні, з тих, що забезпечують життєдіяльність міста.

Щодо священника, у якого виявили коронавірус, люди між собою говорять, що його стан покращився. Звичайно, переживають, бо були у нього на службі, о. Олег взагалі дуже комунікабельний, прихожан у церкві дуже багато.

У нього діти і внучата є. Жінка працює в соціальній службі. Я особисто з ним спілкувався місяців два тому. Досі не вірю, що і до нас це дійшло… Не стільки нарікають на хворого отця, скільки говорять за заробітчан, яких останнім часом чимало приїхало в район. Люди хвилюються, бо не знають, хто, звідки і що привіз. І хто з якої саме країни приїхав".

Роман Краснюк, в.о. голови Заліщицької РДА, телефоном запевнив: «Одразу після нічного повідомлення про хворобу священника медики виїхали на місце та взяли для аналізу біологічні взірці у всіх членів родини, хто з отцем найбільше контактував. Проводили аналізи лабораторно. Результати вже є: коронавірусу у них не виявили».

Нагадаємо, перший випадок коронавірусної інфекції у Тернопільській області виявили у 57-річного священнослужителя із Заліщиків.

Схожі новини