Передплата 2024 ВЗ

Сивохо знову оскандалився. Розповів німцям, що Порошенко купив німецьких політиків

Позаштатний радник секретаря Ради національної безпеки та оборони, колишній шоумен Сергій Сивохо пояснив, чому подався у політику

Про це він розповів в інтерв’ю DW.

«Багато кажуть: шоумен, що він в цьому розуміє? Я — продюсер, я вмію організувати процес. Я вмію організувати професіоналів, які сприятимуть успішному процесу», — сказав він.

При цьому Сивохо зауважив, що не є експертом чи дипломатом-міжнародником, але він має людей, і «вони на своєму напрямку найкращі».

Консультативну рада у Мінську, яку вже встигли розкритикувати активісти через фактично прямий діалог з російськими окупантами, Сивохо вважає такою, що «врівноважить ситуацію».

«На території України зараз дуже багато внутрішньо переміщених осіб, саме звідти, вони теж представники тих територій. І хочуть ввести представників тих територій, які зараз живуть на території України. Щоб були в рівних кількостях представлені. Це буде Консультативна рада, вона не буде впливати ні на що, а вони між тим будуть між собою розмовляти», — додав радник секретаря РНБО.

На запитання, чому ж міжнародна спільнота засудила створення цього органу, він відповів, що «якщо Путін може купувати представників німецьких політсил, то хіба ж Порошенко не може купувати».

Війну на Донбасі Сивохо називає «гібридною, коли країна-агресор ініціює і підтримує внутрішній конфлікт».

Схожі новини