Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Будівлю Київради підсвітили кольорами італійського прапора

  • 21.03.2020, 12:11
  • 816

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що ситуація в Італії трагічна, але італійські лікарі і рятувальні служби "показують справжню відвагу і непохитність у виконанні своєї місії".

Будівлю Київради на Хрещатику у п'ятницю ввечері підсвітили кольорами італійського прапора на знак солідарності та підтримки Італії у боротьбі з коронавірусом, написав у Facebook мер української столиці Віталій Кличко, інформує Гордон.

«Друзі! Київ розпочав акцію на підтримку Італії. Багато хто з вас міг бачити, що ми встановили вздовж Хрещатика прапорці України та Італії. Відсьогодні три вечори, із п'ятниці до неділі, будівлю мерії підсвічуватимуть у кольрои італійського прапора. На знак солідарності наших країн у боротьбі з пандемією, яку долає сьогодні світ. Ми хочемо висловити свою підтримку Італії, свою підтримку італійському народу! Resisti, Italia! (Одужуй, Італіє!)», — зазначив він.

Кличко додав, що ситуація в Італії трагічна, але італійські лікарі і рятувальні служби «показують справжню відвагу і непохитність у виконанні своєї професійної місії».

https://www.facebook.com/Vitaliy.Klychko/videos/207948983783626/

Схожі новини