Передплата 2024 «Добрий господар»

Рада буде працювати: Разумков виключає зупинку роботи через коронавірус у нардепа

  • 20.03.2020, 18:12
  • 549

Незважаючи на те, що народний депутат і член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов захворів коронавірусів COVID-19, Верховна Рада не буде закриватися на карантин і продовжить свою роботу.

Про це спікер парламенту Дмитро Разумков розповів в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», інформує Українська правда.

«Я думаю, що Верховна Рада буде працювати. Розумію, що людина, яка заразилася коронавірусом, дійсно буде перебувати на самоізоляції, дай Бог йому здоров'я, щоб він швидше повернувся в стрій. На роботу самого парламенту, як інституції, це не вплине».

Спікер парламенту запевнив, що незважаючи на карантин, Верховна Рада продовжує роботу з розробки нових законопроектів у комітетах.

«Ми дійсно перейшли в режим роботи в комітетах. Це не означає якийсь карантин, закриття або переоблік Верховної Ради, ми працюємо в нормальному режимі, в такому, як працювали раніше. Єдине — зменшуємо кількість людей, які збираються в одному приміщенні для того, щоб скоротити ризики зараження, захворювання.

За цим принципом живе вся країна. Верховна Рада працює, комітети працюють, я на робочому місці вчора, сьогодні, завтра, післязавтра, сподіваюся, що стільки, скільки буду працювати — стільки і буду перебувати на робочому місці".

Схожі новини