Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стрипклуб у Лас-Вегасі на час коронавірусу пропонує дивитися шоу з вікон авто

Стрипклуб «Little Darlings» («Милі крихітки») в Лас-Вегасі вигадав, як продовжити працювати попри коронавірусні обмеження: там за танцями дозволять спостерігати з вікон припаркованих поруч автівок.

Як повідомляє місцеве видання Las Vegas Review-Journal, так стрипклуб хоче продовжити роботу попри рекомендації для бізнесу закритися на час карантину й водночас виконувати поради щодо так званого соціального дистанціювання — тобто уникнення близького контакту між людьми, аби запобігти ризику зараження коронавірусом.

«Ми пропонуватимемо стрипшоу для клієнтів, що сидітимуть в автівках. Гості можуть під’їхати до вхідних дверей, а танцівниці будуть стояти одна від одної на безпечній відстані. Тож вони насолоджуватимуться вкрай відвертим шоу просто зі своїх автомобільних сидінь», — повідомив Раян Карлсон, керівник «Милих крихіток».

Він також запевнив, що в закладу достатньо дезінфекторів, аби обробляти приміщення після кожного танцю, аби запобігти ризику зараження.

Очікується, що перше шоу «Милі крихітки» дадуть уже цієї суботи, 21 березня, і слідкуватимуть, наскільки воно популярне серед клієнтів закладу.

Схожі новини