Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Родина Ярослава Федоришина просить не приходити на похорон

Близькі театрального режисера просять ввечері запалити свічку пам'яті

Відомого львівського театрального діяча і режисера Ярослава Федоришина поховають на Личаківському кладовищі, проте його родина закликає львів’ян не брати участі у парастасі та похоронній процесії через оголошений у місті карантин, натомість на знак вшанування просять запалити світку пам'яті сьогодні ввечері. Окрему церемонію прощання обіцяють організувати після завершення карантину.

Про це пише zaxid.net.

Як повідомили на сторінці театру «Воскресіння», який створив і очолював Ярослав Федоришин, парастас відбудеться сьогодні, 20 березня, о 19:00 в соборі Юра. Похоронна панахида запланована на завтра, 21 березня, об 11:00 в соборі Юра, звідки вирушить на Личаків.

Родина Ярослава Федоришина повідомляє про обмежене коло прощання, до якого увійдуть лише родичі, і просить львів’ян не брати участі в похоронній процесії через оголошений у місті карантин. На знак вшанування корифея усіх закликають запалити свічку пам’яті на вікні ввечері 20 березня о 19:00.

«Дуже просимо поставитися всіх з розумінням. Після завершення періоду пандемії буде проведена окрема церемонія вшанування пам’яті легендарного заслуженого діяча мистецтв», — йдеться у повідомленні колективу театру.

Схожі новини