Передплата 2024 «Добрий господар»

Карантин у Харкові: пасажири трамвая влаштували бійку

  • 20.03.2020, 10:11
  • 655

У п'ятницю, 20 березня, в Харкові пасажири заблокували рух кількох гілок трамваїв через обмеження перевозити по 10 осіб у вагоні.

Протести переросли в бійки, а в одному з трамваїв розбили вікно. На місця інцидентів прибули поліція і бійці Нацгвардії. Фото і відео опублікували в соцмережах, передає Обозреватель.

Сутички місцевих жителів з водіями відбулися на зупинці «Станція метро «Академіка Павлова», перехрестях вулиці Героїв Праці та Академіка Павлова, проспекту Тракторобудівників та вулиці Немишлянська, вулиць Морозова і Киргизької, Салтівського шосе і проспекту Трактростробудівників, на колі 602 м/р, а також на Холодній горі і в районі Південної залізниці.

Про виниклі проблеми повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

«У одному трамваї розлючені пасажири розбили лобове скло. Для розблокування руху всюди викликаємо поліцію, але це поки мало допомагає. Оскільки на зазначених ділянках трамваї заблоковані, як ви розумієте, трамваї далі не йдуть, люди на зупинках за маршрутом не знають, через що затримка», — написав він.

Схожі новини