Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Майже всі відпочивальники виїхали з Трускавця

Щоб нікого не наражати на небезпеку: ні себе, ні лікуючий персонал, ні власні сім’ї

Тимчасове закриття бювету мінвод у Трускавці 18 березня на карантин викликало неоднозначну реакцію відпочивальників. Частина приїжджого люду, перервавши лікування, відразу ж спакувала валізи та покинула курорт.

Люди адекватно оцінили ситуацію. Хоч і не хотілося цього, але перервали власний відпочинок Щоб нікого не наражати на небезпеку: ні себе, ні лікуючий персонал, ні власні сім’ї.

Правда, не всі поспішають залишати місто «Нафтусі». Хтось свої мотиви пояснює тактовно. Але є й такі, які питання ставлять руба. Мовляв, ми за відпочинок і лікування заплатили, тож, будьте ласкаві, до кінця надайте проплачені нами наперед послуги. А коронавірус, якщо керуватись їхньою логікою, почекає.

У Трускавецькій мерії ситуацію пояснюють просто. Нічого не зробиш. Доведеться оздоровницям, які мають свої власні бювети мінвод, як, наприклад, готельно-курортний комплекс «Карпати», «Шахтар», готель «Міротель», ГКК"Дніпро -Бескид", «Перлина Прикарпаття» і кілька інших елітних курортних закладів, до кінця виконати свої зобов’язання перед тими, хто не розуміє складність ситуації. І про інше не потрібно забувати: не всі з тих, хто наразі перебуває на відпочинку та лікуванні, можуть оперативно виїхати: маємо хоч тимчасовий, але цілковитий транспортний колапс.

У багатьох курортних закладах персонал вже попередили, що відправлятимуть у відпустки за власний рахунок. «Ми, — заявив у розмові з нами керівник ГКК"Дніпро-Бескид», заслужений лікар України Олександр Чебаненко, — вже закрились. Комплекс законсервований. Відкриємося лише після того, як на це буде офіційний дозвіл".

Трускавець

Схожі новини