Передплата 2024 «Добра кухня»

Міськрада попереджає львів'ян про шахраїв, які прикидаються дезінфекторами

  • 19.03.2020, 16:15
  • 959

До квартири львів’янки намагалися потрапити невідомі в захисних костюмах та масках під приводом потреби провести дезінфекцію

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради, передає Leopolis.news.

«Сьогодні зранку до однієї з підопічних нашого Центру у двері подзвонили двоє невідомих у захисних костюмах і масках. Вони сказали, що мають доручення провести дезінфекцію у всіх квартирах. На щастя, наша підопічна не пішла на контакт та не відчинила двері. Наші соціальні працівники завжди розповідають підопічним, щоб не пускали до власних помешкань незнайомих осіб, а якщо стаються такі випадки — щоб негайно телефонували до соціального працівника», — розповів директор Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Віталій Брославський.

Мерія Львова закликає мешканців бути обережними, щоб не стати жертвами шахраїв.

«На жаль, є багато охочих розжитися на біді. І насправді таке може трапитися не лише зі старшими людьми. Тому ми закликаємо усіх львів’ян бути обачними і не легковажити власною безпекою. Наголосіть на цьому своїм рідним, батькам, дітям», — зазначив начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Схожі новини