Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Київщині підтвердили другий випадок зараження COVID-19: до чого тут Шахов (оновлено)

  • 19.03.2020, 14:55
  • 813

Другою людиною, у якої виявили коронавірус у Київській області, виявилася сестра народного депутата Сергія Шахова, у якого підтвердили коронавірус 18 березня. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості

Про це передає Українська правда із посиланням на Київську обласну державну адміністрацію і коментар Шахова.

«У Київській області підтверджено другий випадок захворювання на коронавірус. Це жінка, член родини першого хворого в Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості».

Першим хворим на коронавірус у Київській області виявився народний депутат групи «Довіра» Сергій Шахов.

Шахов розповів, що коронавірус підтвердили у його сестри. Нардеп обіцяв двічі на добу виходити на зв'язок у прямому ефірі Facebook. За його словами, наразі чекають на результати аналізів щодо коронавірусу матір та дружина нардепа. Вся сім'я Шахова ізольована.

Щодо свого самопочуття, то нардеп зазначив, що час від час у нього піднімається температура.

У Київській ОДА додали, що наразі в області виявлено 5 випадків підозри на захворювання. З них 2 людей госпіталізовані у Білій Церкві, 2 — у Києво-Святошинському районі, 1 — у Броварах (не підтвердився).

Нагадаємо, станом на ранок 19 березня в Україні офіційно зареєстровано 16 позитивних результатів на COVID-19, 2 з них у Київській області (йдеться про Шахова та його сестру).

Оновлено: народний депутат України Сергій Шахов від групи «Довіра», який став першим на Київщині хворим на коронавірус, розповів ЗМІ, що захворювання виявили не тільки у його сестри, але й у дружини. Про це він повідомив у відеотрансляції на Facebook, передає OBOZREVATEL.

Він перерахував, які у нього симптоми, а також як почувається його дружина.

«Заразився я в Україні. І я у цьому навіть не сумніваюся. Тому що багато моїх друзів, близьких людей та навіть виборці повідомляли мені про симптоми, які схожі на коронавірус. І люди почували себе погано. А тест на грип був негативним…».

Так, за словами політика, у нього є легкий кашель, мокротиння.

Шахов закликав українців слідкувати за своїм здоров'ям, а за найменших симптомів ГРВІ залишатися вдома, ізолюватися та звернутися до медиків.

Схожі новини