Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Перемишлянах затримали ґвалтівника 18-річної сироти

Слідчі поліції Львівщини 18 березня повідомили про підозру зловмиснику, причетному до зґвалтування мешканки Івано-Франківської області. Підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном від трьох до п’яти років.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області, — пише Діло.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом зґвалтування, триває.

Нагадаємо, у Перемишлянське відділення поліції 11 березня із заявою про зґвалтування звернулася 18-річна мешканка Івано-Франківської області. Як повідомила заявниця, протиправні дії щодо неї були вчинені у лютому в одному з закладів громадського харчування, розташованому в місті Перемишляни.

За цим фактом слідчі Перемишлянського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Під час досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області встановили: 17 лютого близько 23.00 у приміщенні одного з кафе-барів зловмисник, 27-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив дії сексуального характеру щодо заявниці без її згоди.

18 березня слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід, досудове розслідування триває.

Схожі новини