Передплата 2024 «Добрий господар»

"Ситуація вкрай серйозна": Ємець зробив термінову заяву

  • 18.03.2020, 21:15
  • 1 591

Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець закликав українців до максимальної самоізоляції на період карантину в Україні через загрозу коронавірусу

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

З таким зверненням він виступив у середу, 18 березня, наголосивши, що «ситуація вкрай серйозна, не ставте під загрозу своє здоров'я і здоров'я ваших близьких».

«Влада впроваджує карантин. Обмежено режим роботи транспорту, закриті кафе, бари, ресторани. На жаль, багато хто сприймає ці заходи легковажно і нехтує встановленими протиепідемічними правилами і способами індивідуального захисту. Запишіть: карантин — це не канікули або відпустка. Якщо ви не пішли на роботу, це не означає, що треба ходити в гості до друзів.

Ми наполягаємо, щоб ви залишалися вдома. Самоізоляція — це нова життєва філософія всіх свідомих людей у всьому світі. Не будьте байдужими до друзів і знайомих. Всіма способами пропагуйте домашній режим. Прості речі рятують життя!" - сказав Ємець.

Він наголосив, що влада робить «дуже правильні кроки» і в разі необхідності буде введений ще більш жорсткий режим, «навіть якщо комусь це не подобається».

«Під загрозою невидимого ворога всі державні органи синхронізовано працюють у посиленому режимі. Наш борг — захистити український народ. Друзі, піклуйтеся один про одного», — додав міністр.

Схожі новини