Передплата 2024 «Добра кухня»

В Україну увірветься тепло: прогноз погоди на завтра

  • 17.03.2020, 20:52
  • 728

У середу, 18 березня, в Україні очікується ясна погода – в усіх областях світитиме сонце, буде сухо та порівняно тепло.

Про це заявила синоптик Наталія Діденко. На своїй сторінці у Facebook вона поділилася прогнозом для тих, хто не нехтує елементарними цивілізаційними правилами в умовах карантину: сидить вдома, змушений йти на роботу чи виходить на вулицю лише у необхідних справах.

За її словами, стовпчики термометрів протягом дня показуватимуть +8… +12, а на заході навіть +10… +15 градусів.

У Києві середа теж обіцяє бути сонячною і теплою — буде до +10 градусів. Тоді як наступного дня, 19 березня, стовпчики термометрів «підскочать» до +15 градусів.

Щоправда, найближчими вихідними не тільки у столиці, а й по всій Україні суттєво похолодає і навіть можливий мокрий сніг. Про те, де і коли саме, синоптик пообіцяла розповісти у наступних прогнозах.

«А нам поки що — втримувати фізичну та психологічну рівновагу, жити онлайн у прямому сенсі слова, а саме чути живих людей, читати живі книжки, дивитися хороші фільми, вивчати нові рецепти пасок, почати генеральне прибирання, поважати лікарів та інших людей, які змушені щодня в цих умовах бозна-як ходити на роботу, не дати себе заразити вірусом, який просочується з екранів, вірусом лицемірства, обману, пози і популізму», — порадила Діденко.

Схожі новини