Передплата 2024 ВЗ

У Дніпрі на обсервацію помістили 40 артистів театру, які повернулися із гастролей з Європи

  • 17.03.2020, 16:56
  • 631

У Дніпрі на обсервацію до табору "Золотий вік" помістили 40 артистів театру опери і балету, які повернулися з гастролей з Європи

Як передає УНІАН, про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомив в. о. директора Дніпропетровського обласного лабораторного центру МОЗ України Олександр Штепа.

«Вчора о 18-й годині до Дніпра повернулися з гастролей з Європи 40 артистів Дніпропетровського театру опери і балету. В зв’язку з тим, що вони під час повернення перетинали кордони країн, в яких виявлено коронавірус, було вирішено помістити їх в обсервацію в оздоровчий табір „Золотий вік“. У таборі всіх артистів оглянули медпрацівники, які виявили трьох осіб з ознаками ГРВІ та температурою 37,5 градусів. Цих трьох людей госпіталізовано до інфекційної лікарні, де їх лікують від ГРВІ. Госпіталізовані почуваються добре», — зазначив Штепа.

За його словами, артисти в обсервації проведуть два тижні. У оздоровчому таборі створені комфортні умови, забезпечене харчування та медичне обстеження.

Штепа ще раз наголосив, що наразі в Дніпропетровській області не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус. «Ситуація стабільна, під контролем», — наголосив він.

Схожі новини