Передплата 2024 ВЗ

"Наша боротьба триває. Крим – це Україна!", - Петро Порошенко про річницю кримського референдуму

Експрезидент України вважає, що цивілізований світ не визнає незаконної анексії Росією українського півострова

Про це Петро Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Шість років тому російський агресор влаштував на нашій кримській землі свій незаконний „референдум“. Під дулами російських автоматів відбулося показове знущання над українським суверенітетом і територіальною цілісністю. На весь світ Кремль продемонстрував свою зневагу до міжнародного права і принципів добросусідства. І отримав законне покарання, яке і сьогодні стримує його ворожі апетити, а також невпинно наближає день повернення Криму під український суверенітет!», — переконаний лідер партії «Європейська Солідарність».

«Цивілізований світ не визнав і не визнає результати голосування на незаконному російському „референдумі“. Як і не визнає незаконної анексії Росією українського півострова!», — вважає Петро Порошенко.

Експрезидент висловив глибоку вдячність всім нашим міжнародним партнерам за незламну позицію невизнання незаконної анексії Криму, протидію повзучій окупації акваторій Чорного і Азовського морів та тверду підтримку української боротьби за відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

«Наша боротьба триває. Крим — це Україна!», — підсумував Петро Порошенко.

Схожі новини