Передплата 2024 ВЗ

Кумедна історія: жінка пограбувала ювелірний, а потім поскаржилася поліції на переслідування

  • 15.03.2020, 19:34
  • 966

У Рівному з ювелірного магазину невідома вкрала каблучку з діамантом

Злодійку намагалася зупинити продавчиня, але не змогла через потік машин. Натомість утікачка заявила до поліції, що її нібито переслідують невідомі особи, передає Gazeta.ua із посиланням на повідомлення із відділу комунікації обласної поліції.

«21-річна працівниця ювелірного магазину розповіла, що жінка захотіла приміряти каблучку із білого золота та діамантом 5 каратів, вартість якої становила 162 тис. грн, а зі знижкою — 68 тис. Скориставшись відсутністю охоронця в приміщенні, який відійшов на кілька хвилин, жінка кинулася до дверей та миттю перебігла дорогу. Продавчиня почала наздоганяти крадійку, однак не змогла перетнути дорогу через потік машин», — сказано в повідомленні.

Як з'ясували поліцейські, зловмисниця кілька разів навідувалась і в сусідній ювелірний магазин, приміряла вироби.

«Згодом до поліції 33-річна жінка повідомила, що вона перебуває в одному із супермаркетів і її нібито переслідують невідомі особи. На виклик вирушив екіпаж патрульної поліції. За орієнтуванням, інспектори у заявниці впізнали зловмисницю із „ювелірки“. Аби не налякати її, разом сіли до авто та почали спілкуватися. Під час розмови жінка зізналась, що це вона викрала каблучку», — розповіли поліцейські.

Крадійкою виявилася 33-річна жителька селища Клевань, яка раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла. Також відомо, що у неї є четверо дітей, які нині проживають із батьком. Вкрадену каблучку в неї вилучили.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Встановлюються усі обставини події, а також мотиви скоєного злочину.

Схожі новини