Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Росії кількість хворих на COVID-19 зростає зі швидкістю світла

  • 15.03.2020, 18:15
  • 3 167

У РФ за останню добу підтвердили 4 нові випадки інфікування COVID-19, кількість постраждалих від вірусу зросла до 63 осіб

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на оперативний штаб із попередження і боротьби з новою коронавірусною інфекцією, інформує УНН.

«Кількість випадків зараження коронавірусом у Росії зросла із 59 до 63 за останню добу, четверо нових хворих в останні два тижні відвідували європейські країни зі складною епідемічною ситуацією», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що йдеться про три випадки у Московській області і один — у Тюменській. За наданою штабом інформацією, хворі відвідували Іспанію, Італію, Францію і Швейцарію.

«Коло осіб, з якими хворі контактували у Росії, згідно з повідомленням штабу, визначено. Наголошується, що контактних осіб розмістили під меднагляд, проводиться їх лабораторне обстеження», — пише ТАСС.

За даними оперативного штабу, із 63 випадків у РФ коронавірусна інфекція була зареєстрована у 60 росіян, у двох громадян Китаю і одного громадянина Італії.

Схожі новини