Передплата 2024 ВЗ

Львівський школяр став стипендіатом почесної Davis Scholarship

Захар Подолець зі Львова є у списку переможців, які вступили до престижних шкіл-пансіонів

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Ukraine Global Scholars.

«У цей важкий період ми хочемо поділитися з вами позитивними новинами. Як і обіцяли, розповідаємо про результатами вступу покоління UGS '19 до приватних шкіл! На даний момент, 11 із 16 фіналістів та фіналісток вступили до престижних шкіл-пансіонів, отримавши близько 2 млн. доларів США у грантах! Троє UGSівців також стали стипендіатами почесної Davis Scholarship, що у майбутньому покриє частину витрат на коледж. Це значно збільшить їхні шанси на вступ до топових коледжів після випуску зі шкіл», — йдеться у повідомленні.

До дедлайну подачі заявок на участь у UGS 2020 залишилось трохи більше місяця.

Отримати шанс на освіту світового рівня можна заповнивши заявку за посиланням.

Зазначимо, молоді та амбітні українські випускники Гарварда, Єля, Університету Пенсильванії та MIT заснували благодійний фонд Ukraine Global Scholars (UGS) у 2015 році.

Фонд допомагає талановитим українським школярам 8−11 класів вступити до найкращих шкіл та коледжів світу. П’ять засновників UGS виграли більше ніж 1,8 мільйонів доларів США в грантах на навчання.

На своєму прикладі UGS хоче зруйнувати стереотип про те, що освіта за кордоном є недоступною для українських дітей, та показати, чого можна досягти через важку наполегливу працю.

Схожі новини