Передплата 2024 «Добрий господар»

Воїни-добровольці закликають опротестувати перемовини Києва із терористами ОРДЛО

  • 14.03.2020, 09:54
  • 904

З нагоди офіційно встановленого Дня добровольця у суботу, 14 березня 2020 року, в українській столиці заплановано низку велелюдних заходів

Про це розповідає Еспресо.TV.

«14 березня — офіційний День українського добровольця. Ми, добровольці, ті, хто зупинили московську нечисть у той час, коли країна і армія були розграбовані та перебували на межі ліквідації, бачимо, як наші здобутки знову знищуються», — зазначають в оргкомітеті акції.

О 10:00 на Михайлівській площі відбудеться молебень за всіма загиблими захисниками України.

Після цього, об 11:00, учасники війни з Росією вирушать на Банкову, 11, до Офісу президента, де главі державі буде озвучено низку вимог, насамперед пов'язаних з останніми домовленостями у Мінську, де вирішено почати прямі перемовини офіційного Києва з терористичними організаціями «ДНР"-"ЛНР».

Увечері військові, волонтери, капелани та всі, хто бажає їх підтримати, зберуться біля стадіону НСК і звідти пройдуть маршем до посольства Російської Федерації.

«Беріть із собою прапори бойових підрозділів та ваших волонтерських спільнот!», — закликають охочих приєднатися до цих заходів.

Як наголошують організатори, попри встановлений через поширення смертельно небезпечного коронавірусу загальнодержавний карантин жодних судових заборон на проведення заходів до Дня добровольця немає, а право на мирні зібрання прописане у Конституції.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень